20 Şubat 2015 Cuma

MAKYAJBOXBLOGİRLS ETKİNLİĞİ





MAKYAJBOXBLOGİRLS ETKİNLĞİ

          Geçen hafta pazar günü harika bir etkinlikte bir araya geldik. Tuğba'm herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüş ve bizi şımartmalara doymamış :) Bu güzel gün için çok teşekkür ederim tatlım :)

                 Etkinliğimiz Kryolan Alsancak şubesi ve Casablanca Cafe' de gerçekleşti.



      Önce Kryolan' da buluştuk ve Sevgili Eda Hanım bize makyaj konusunda püf noktaları verdi.                            Ayrıca günlük makyaj ve porselen makyajıda uygulamalı olarak gösterdi.




                                             Porselen makyaj uygulaması..

       Porselen makyajda  çok yoğun yapıda ürünler kullanıldğı için artık günümüzde daha çok hd ürünler kullanılmaya başlandı. Çünkü porselen makyajda bir maske görüntüsü oluşuyor. Hd ürünler ışığı cilttte yaydığı için cilt daha pürüzsüz görünüyor ve daha doğal duruyor.




 Günlük makyaj uygulaması..

Günlük makyaj uygulamasında ise hd ürünler kullanıldı. Modlaj (kontur) uygulamasıda yapılarak zaten çok güzel olan Sevde'ciğim daha da güzel oldu.


Daha sonra bir çekiliş yaptık ve harika hediyeler kazandık..




             Hediyelerimizin renklerini seçmek için birbirimizden fikirler aldık... :) En güzel renkleri bulduk..:)
        
                                                            Hep beraber bir kare..





            Hızımızı alamayıp Kryolan'a çok yakın olan Casablanca Cafe'de aldık soluğu.. İçeri girdiğimizde gözlerimize inanamadık.. Çok şık bir sunum bizi bekliyordu. Tuğbam'ın nişanlısınada emekleri için çok teşekkür ederiz.






Rossmann'dan gelen hediyelerimizle..


Tek kelimeyle mükemmel bir etkinlikti..
Harika bir gün geçirmemizi sağlayan Tuğba'cığıma, emeklerini hiç eksik etmeyen nişanlısına, Kryolan'a ve Casablanca' ya bizi ağırladığı için çok teşekkür ederiz..

Ayrıca bizi kırmayıp gelen Gk Hair'dan Çisel Hanım'a, Abfen Farma'dan Fulya Hanım'a çok teşekkür ederiz..

Bize çok güzel hediyelerle destek olan tüm sponsorlarımıza da çok teşekkür ederim. Sponsorlarımızın ayrıntılı yazılarını ilerleyen günlerde yazacağım.. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder