15 Mart 2014 Cumartesi

RAPUNZEL SECRET kömür özlü saç bakımı..

Merhabalar..

Bugün size çok sevdiğim bir saç bakım ürünümden bahsedecegim.. Bir çoğunuz elbetki adıñı çok sık duymustur.. çünkü rapunzelin bir ara çok konuşulan bir kampanyasi vardi. Herkese ücretsiz kargo dahil deneme boy ürün yolladi ve bu sayede bir cok kisinin bu ürünü denemesini sagladi. Öncelikle böyle bir kampanya yaparak bu ürünü denememizi sagladigini icin çok teşekkur ederim.. 

Gelelim ürünümüze.. 
Rapunzel secret'a  http://www.rapunzelstore.com/AnaSayfa.html 
Sayfasindan ulaşabilirsiniz..

Bu minikler numune ürünlerdi. Biri benimdi biri arkadaşımdan aldığım boş şişeler..


Ürünümüz gerçekten vaat ettiği şeyleri yerine getiriyor.. kücük deneme boyunu kullandigimda 
Saçlarim okadar yumuşak olduki anlatamam benim yola yola actigim saclarim yumuşacık parlayan ve çok kolay taranabilen bir hale geldi.. 
Ben çok sevdim kendilerini.. 
Rapunzel saça çok onem veriyor ve hakkinida vermek istiyor. Bu yuzden sık sık kampanyalar yaparak daha uygun fiyatlı bu ürünlere kavuşmamizi sagliyor. 
Rapunzelin ayrıca saç bakım önerileride bir hayli dikkat çekiyor. Bilmediklerimiz, yanliş bildiklerimiz hakkinda çok onemli bilgiler veriyor..
Bu da büyük boyu

Baya bereketli bu büyük boyu baya gidiyor. Kokusu çok harika kömür kokusu hiç almadım ama psikolojikman o kokuyu alabilirsiniz.. Bende olmadi ama.
Eğer sizinde benim gibi açılmayan saçlariniz binbir çesit ürün kullanmaniza ragmen yinr semsert olan saclariniz varsa rapunzel secretı deneyin derim.. biraz pahalı gelebilir lakin kampanyaları takip edersiniz sizde bu güzel saç bakım ürününe sahip olabilirsiniz..

Hoşçakalın... :) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder